Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κάνοντας κλικ στο κουμπί «ΕΔΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ» Μπορείτε να αφήσετε το σχόλιο σας η τις παρατηρήσεις σας..!

FB Profile

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Καλή πλοήγηση! Ξεκινάει σήμερα η διάθεση δελτίων κοινωνικού τουρισμού

Ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας για πρώτη φορά φέτος διαθέτει 750.000 δελτία κοινωνικού τουρισμού πανελλαδικά. Δηλαδή σε όλους όσους απογράφησαν, χωρίς κλήρωση, θα διατεθεί αριθμός δελτίων αυξημένος κατά 44,3% σε σχέση με το 2008. Η Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα. Φάνη Πάλλη - Πετραλιά και η Υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα. Σοφία Καλαντζάκου έκαναν αποδεκτή την εισήγηση της Διοίκησης του Οργανισμού Εργατικής Εστίας
Η χορήγηση των δελτίων κοινωνικού τουρισμού του Οργανισμού Εργατικής Εστίας ξεκινά στους δικαιούχους των παροχών του, που απογράφησαν το χρονικό διάστημα από 3/11/08 - 18/12/08 για να συμμετάσχουν στο νέο πρόγραμμα έτους 2009.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Εργατικής Εστίας κ. Δημήτριoς Τζίφας καλεί τους δικαιούχους της παροχής του Κοινωνικού Τουρισμού πανελλαδικά από τη Μεγάλη Δευτέρα 13/4/2009 τις ώρες 08:00- 15:00, κατ' αλφαβητική σειρά, να παραλάβουν τα δελτία τους από τα γραφεία που απογράφησαν, προσκομίζοντας βιβλιάριο ασθενείας και δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.

ΠΗΓΗ

Περισσότερες Πληροφορίες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

001

002

Recommended Post Slide Out For Blogger

ΣΤΕΙΛΤΕ e-mail

ΣΤΕΙΛΤΕ e-mail
outopios@yahoo.com

Online:

Copyright 2010 BLOG CAFE. All rights reserved.

rss digg delicious facebook