Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κάνοντας κλικ στο κουμπί «ΕΔΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ» Μπορείτε να αφήσετε το σχόλιο σας η τις παρατηρήσεις σας..!

FB Profile

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ



Σήμερα 20 Ιουλίου μια μαύρη μέρα για τον Ελληνισμό. Σαν σήμερα πριν λίγα χρόνια στις 20 Ιουλίου του 1974 πραγματοποιήθηκε μια ύπουλη επίθεση, μια απόβαση στην μεγαλόνησο μια απόβαση των Τούρκων στα παράλια της Κύπρου με αποτέλεσμα κοντά 40 χρόνια τώρα να έχουμε μια παράνομη κατοχή από μια χώρα που θέλει να λέγεται πολιτισμένη και να έχει αξιώσεις να γίνει μέλος της ευρωπαϊκής ένωσης . Μια χώρα που ακόμα και στις μέρες μας κρατάει την ίδια επιθετική τακτική. οι σκέψεις μου σήμερα και η δικιά μου λογική λέει καλά πως αφήνουμε την Τουρκία να παίζει των δερβέναγα και δεν αντιδράει η Ελληνική και κυπριακή πολιτεία; Μετά σκέφτομαι σε τι χώρα παρωδία ζω.. μας κυβερνάνε άνθρωποι που θελήσαμε να τιμωρήσουμε με την ψήφο μας πράγμα που το κάναμε αλλά να όμως που τα μαγειρέψανε έτσι και πάλι αυτούς έχουμε... και εκεί στην αγαπημένη Κύπρο μας τι κάνανε; μπήκανε και αυτοί στην Ευρωπαϊκή ένωση μία χώρα σαν την Κύπρο που είχε το πιο δυνατό νόμισμα να μπαίνει τώρα στην Ευρωπαϊκή εποπτεία και στο δανεισμό; Τελικά θα μας τρελάνουμε αυτοί οι Ευρωπαίοι, όπου φυσάει ο άνεμος πάω είναι. Αλλά πάντα έτσι ήταν αυτά. Κάποτε θυμάμαι τότε με το πόλεμο Ιράκ - Ιράν η Τουρκία και το Ισραήλ ήταν αδελφάκια και πίσω από αυτή την αγάπη της η Mama America. τώρα που υπάρχουν πετρέλαια και φυσικό αέριο οι Τούρκοι με τους ισραηλινούς εχθροί. Μεγάλη μαγκιά της Κύπρου να βγάλει μαζί με το Ισραήλ τα πετρέλαια της, μεγάλες κότες εμείς εδώ στη Ελλάδα που ακόμα δεν έχουμε οριοθετήσει ΑΟΖ.
Όλο αυτό το κείμενο ξεκίνησε επειδή πρώτον σήμερα είναι αυτή η θλιβερή επέτειος και δεύτερον από ένα video που είδα στο YouTube με θέμα την εισβολή είναι το πολεμικό ανακοινωθέν εκείνης της στιγμής.



Υπάρχουν πολλοί Ελλαδίτες που βρίζουν τους Κυπρίους αλλά και Κύπριοι που κάνουν το ίδιο.. έχω ακούσει Ελλαδίτη να λέει πω αυτούς τους Κύπριους δεν τους πάω., τον ρώτησα αν γνωρίζει κανένα μου απάντησε πως όχι.. τότε γιατί δεν τους πας του είπα μου είπε γιατί και αυτοί δεν μας πάνε. Απάντηση ανθρώπου που δεν έχει επιχειρήματα αλλά ούτε γνώση, Γνώρισα Κύπριο που είπε ότι εσείς φταίτε και η χούντα για αυτά που περάσαμε και του είπα ότι χούντα=Αμερική ότι και εμείς περνάμε τις δυσκολίες μας είτε το θέλουμε είτε όχι.. η φωνή του Λαού δεν φτάνει στα αυτιά της εξουσίας αν έφτανε τώρα θα είχαμε κυβέρνηση εκλεγμένη από το Λαό και δεν θα είχαμε κανένα ΔΝΤ και καμιά ΕΚΤ να μας κυβερνά. Από τότε έτσι ήτανε τώρα η Christine Lagarde τότε ο Henry Kissinger. Στους δυό αυτούς φίλους Ελλαδίτη και κύπριο έχω να πω ότι πρέπει να ανοίξουν τα μάτια τους και να δουν ότι αυτοί οι δυο μαζί μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα να τους πω ότι πιο πολλά τους ενώνουν και λιγότερα τους χωρίζουν. πολλά νομίζω ότι έγραψα τέτοια ώρα πριν 38 χρόνια πεθαίνανε άνθρωποι στο 1ο Αττίλα. Μετά από ένα μήνα ήρθε και ο 2ος με κυβέρνηση Καραμανλή τότε, αλλά αυτά θα τα πούμε σε ένα μήνα. Προς το παρόν ας δούμε μερικά వీడియో με θέμα την Κύπρο μας.








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

001

002

Recommended Post Slide Out For Blogger

ΣΤΕΙΛΤΕ e-mail

ΣΤΕΙΛΤΕ e-mail
outopios@yahoo.com

Online:

Copyright 2010 BLOG CAFE. All rights reserved.

rss digg delicious facebook